Zorgcentra< oplossingen

foto

Zorgcentra

Toegankelijkheid, mobiliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel voor de liften van zorgcentra, ziekenhuizen en medische gebouwen. Onze liften worden met de grootste zorg ontwikkeld en ontworpen in functie van patiënten, bedden, bezoekers en medisch personeel.

 

Personenliften

Wij hebben een brede waaier van tractie- en hydraulische liften. Dit gaat van gestandaardiseerde producten tot detail- en maatwerk. Wij bieden specifieke oplossingen op alle vlakken: grote hefvermogens, hoge snelheden, high rise liften tot 46 stopplaatsen, speciaal esthetisch design.

 

Beddenliften

Wanneer het op gezondheid en het welzijn van patiënten aankomt, is de nauwkeurigheid van een lift levensbelangrijk. De beddenliften zijn schokbestendig en voorzien van innovatieve technologie voor comfortabel starten en stoppen. Ze voldoen aan alle eisen die je van een ziekenhuis of medische omgeving verwacht.

 

Hefplatformen voor mindervaliden

Onze rolstoelliften verhogen de mobiliteit van je zorgcentrum. Ze zijn speciaal ontworpen voor mensen met een lichamelijke beperking en het gebruik van rolstoelen of kinderwagen. Ze kunnen zowel voor binnen- als buitengebruik ontworpen worden.

 

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Klanten aan het woord

We zijn heel tevreden van het resultaat. Niets op aan te merken. Een echte aanrader om mee samen te werken.

John - Projectmanager

Van begin tot het einde van onze samenwerking alles vlot verlopen! 

Bedankt voor de leuke samenwerking.

Lisa - Architect