Oplossingen

foto

Projectmarkt

Wiish levert hoogkwalitatieve liftinstallaties voor architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Met onze duurzame materialen, scherpe prijzen en korte levertermijnen zijn we een waardevolle partner voor de projectmarkt.

Onze liften kunnen in elk bouwproject geïntegreerd worden, dankzij onze brede waaier aan oplossingen en onze onbeperkte afwerkingsmogelijkheden.

foto

Modernisaties

Heeft je gebouw een bestaande liftinstallatie die vernieuwd moet worden conform de risicoanalyse? Moet ze een facelift krijgen of falen er enkele componenten? Wiish plaatst niet alleen nieuwe liften, maar voorziet je verouderde liftinstallatie ook van nieuwe onderdelen en materialen. Zo bespaar je kosten en geniet je toch mee van de technologie van een nieuwe Wiish lift.

foto

Industrie & Bedrijven

De krachtige liften van Wiish voldoen aan de strenge eisen van industriële toepassingen. Ze kunnen voor elk type gebouw en op maat van iedere situatie gebouwd worden. Ze brengen je goederen of werknemers altijd waar ze moeten zijn. Snel, moeiteloos en veilig.

foto

Particulier

Met de comfortabele liftinstallaties van Wiish worden residentiële gebouwen voor iedereen toegankelijk. We bouwen ze op maat en werken ze af naar jouw wens. Ze dragen bij aan je dagelijkse wooncomfort en zijn een meerwaarde voor je woning. Bestaande of verouderde liften kunnen we weer helemaal up-to-date maken.

foto

Horeca

Op zoek naar een lift voor je horecazaak? Er genoeg van om met volle dienbladen trappen op- en af- te lopen Laat niets aan het toeval over en kies voor een vlot en warm transport van je klaargemaakte maaltijden. We bieden gespecialiseerde liftoplossingen voor hotels, restaurants, professionele keukens en eetgelegenheden.

foto

Zorgcentra

Toegankelijkheid, mobiliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel voor de liften van zorgcentra, ziekenhuizen en medische gebouwen. Onze liften worden met de grootste zorg ontwikkeld en ontworpen in functie van patiënten, bedden, bezoekers en medisch personeel.

foto

Maritieme sector

Wiish levert gespecialiseerde oplossingen voor boten. De duurzame materialen van onze liftinstallaties voldoen aan de strenge eisen en normen van de zeevaart. Onze toonaangevende technologie garandeert een gestroomlijnde verbinding voor je goederen en personeel op schepen, jachten, etc. ...

Samenwerken?