Lifts you up

foto

Wiish, liefde voor liften

Wij zijn Wiish. Als jong liftenbedrijf staan we voor een innovatieve aanpak, ontstaan vanuit onze passie, ervaring en expertise.

We leveren, plaatsen, onderhouden en vernieuwen liftinstallaties. Met de liften van Wiish nemen we je mee naar de toekomst. Vliegensvlug, maar in de eerste plaats veilig en comfortabel.

Wiish is een team met één gemeenschappelijke passie en samen meer dan dertig jaar ervaring en technische vakkennis. 

Diensten

Wiish installeert

De installatie van je lift wordt voorafgegaan door een grondige analyse en een doordacht ontwerp. Omdat we steeds werken volgens een gestructureerd en efficiënt stappenplan, kunnen we een vlotte plaatsing garanderen. We staan voor een vlotte en transparante aanpak en communiceren duidelijk over de installatie.

Wiish onderhoudt

Onze onderhoudsdienst houdt je lift in topconditie. We laten niets aan het toeval over en controleren onze installaties op regelmatige tijdstippen. Doet er zich uitzonderlijk dan toch eens een probleem voor? Dan zijn onze professionals altijd stand-by om de storing op te lossen.

Wiish moderniseert

Voldoet je liftinstallatie niet meer aan de wettelijke normen? Verbruikt ze teveel energie? Aan de hand van een risicoanalyse opgesteld door een extern controleorganisme, brengen we alles in kaart. Defecte stukken worden vervangen door nieuwe onderdelen. Zo is je lift weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst.

Wiish adviseert

Niet zeker welke liftoplossing het meest geschikt is voor je gebouw? We delen graag onze ervaring en expertise. Vertrouw op ons advies en verneem alles over de afwerkingsmogelijkheden. We vertellen je vrijblijvend wat er kan en hoe wij het zouden aanpakken.

Samenwerken?