Particulier< oplossingen

foto

Particulier

Met de comfortabele liftinstallaties van Wiish worden residentiële gebouwen voor iedereen toegankelijk. We bouwen ze op maat en werken ze af naar jouw wens. Ze dragen bij aan je dagelijkse wooncomfort en zijn een meerwaarde voor je woning. Bestaande of verouderde liften kunnen we weer helemaal up-to-date maken.

 

Personenliften

Wij hebben een brede waaier van tractie- en hydraulische liften. Dit gaat van gestandaardiseerde producten tot detail- en maatwerk. Wij bieden specifieke oplossingen op alle vlakken: grote hefvermogens, hoge snelheden, high rise liften tot 46 stopplaatsen, speciaal esthetisch design.

 

Huisliften

Met een huislift kan je voor altijd in je droomwoning blijven wonen. Door hun beperkte snelheid kunnen deze liften overal geïnstalleerd worden. Een grote putdiepte en schachtkophoogte zijn dus niet nodig. Daarom zijn ze een ideale oplossing voor je woning of villa.

Liever toch een snellere lift? We leveren ook systemen die aan een normale snelheid van 1m/sec werken, zonder dat er een grote diepte- en schachtkophoogte nodig is.

 

Trapliften

Wanneer je mobiliteit beperkt is en je niet aan vrijheid wil inboeten, biedt een traplift je alle comfort om veilig en moeiteloos op elke verdieping te geraken. Bij het ontwerp van onze trapliften schenken we bijzondere aandacht aan gebruiksgemak.

 

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Klanten aan het woord

We zijn heel tevreden van het resultaat. Niets op aan te merken. Een echte aanrader om mee samen te werken.

John - Projectmanager

Van begin tot het einde van onze samenwerking alles vlot verlopen! 

Bedankt voor de leuke samenwerking.

Lisa - Architect