Projectmarkt< oplossingen

foto

Projectmarkt

Wiish levert hoogkwalitatieve liftinstallaties voor architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Met onze duurzame materialen, scherpe prijzen en korte levertermijnen zijn we een waardevolle partner voor de projectmarkt.

Onze liften kunnen in elk bouwproject geïntegreerd worden, dankzij onze brede waaier aan oplossingen en onze onbeperkte afwerkingsmogelijkheden.

 

Personenliften

Wij hebben een brede waaier van tractie- en hydraulische liften. Dit gaat van gestandaardiseerde producten tot detail- en maatwerk. Wij bieden specifieke oplossingen op alle vlakken: grote hefvermogens, hoge snelheden, high rise liften tot 46 stopplaatsen, speciaal esthetisch design.

 

Autoliften

Wiish voorziet specifieke oplossingen bij projecten waarbij parkeergelegenheid onder de grond zit. Wij hebben autoliften dewelke geschikt zijn voor zowel het transport van personen en wagens, of oplossingen die enkel het transport van de auto’s toelaten. Hefvermogens van 5000kg en 4 verdiepen onder 0 zijn voor ons geen onoverkomelijke zaken waarbij we verschillende types kunnen aanbieden gaande van een snelheid van 0,15m/sec tot 0,63m/sec.

 

Roltrappen

Wiish bouwt roltrappen en rolpaden voor openbare en commerciële gebouwen of winkelcentra. Ze zorgen voor een vlotte en veilige doorstroming van iedere mensenmassa. Duurzaam, energiezuinig en gebruiksvriendelijk. De roltrappen worden voorzien van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. Het design wordt altijd afgestemd op de architectuur van het gebouw.


Heb je niet gevonden wat je zocht?

Klanten aan het woord

We zijn heel tevreden van het resultaat. Niets op aan te merken. Een echte aanrader om mee samen te werken.

John - Projectmanager

Van begin tot het einde van onze samenwerking alles vlot verlopen! 

Bedankt voor de leuke samenwerking.

Lisa - Architect