Onze liften

foto

Personenliften

De hoge afwerkingsgraad en het gebruiksgemak zijn kenmerkend voor onze personenliften. Bij Wiish vind je een divers aanbod tractie- en hydraulische liften, die we zowel op maat als in standaard uitvoeringen bouwen.

Voor elke toepassing bieden we specifieke oplossingen aan. Grote hefvermogens, hoge snelheden of high rise liften tot 46 stopplaatsen? Alles is mogelijk.

foto

Autoliften

Zowel voor het transport van wagens als voor het vervoer van personen en wagens bouwen we gespecialiseerde liften. Voor elke situatie kunnen we een geschikte oplossing aanbieden. Hefvermogens van 5000 kg en 4 ondergrondse verdiepingen zijn realiseerbaar. Een snelheid van 0,15 m/sec tot 0,63 m/sec? Your Wiish is our command.

foto

Goederenliften

Voor het vervoer van goederen is de performantie van je lift van het allergrootste belang. Dankzij onze flexibiliteit en onze ervaring met industriële toepassingen kunnen we aan elke vraag tegemoetkomen. Denk maar aan grote hefvermogens en het besparen van energie, kosten en plaats.

Welke producten of goederen je ook wenst te vervoeren: met een lift van Wiish komen ze ongeschonden op hun bestemming aan.

foto

Huisliften

Met een huislift kan je voor altijd in je droomwoning blijven wonen. Door hun beperkte snelheid kunnen deze liften overal geïnstalleerd worden. Een grote putdiepte en schachtkophoogte zijn dus niet nodig. Daarom zijn ze een ideale oplossing voor je woning of villa.

Liever toch een snellere lift? We leveren ook systemen die aan een normale snelheid van 1m/sec werken, zonder dat er een grote diepte- en schachtkophoogte nodig is.

foto

Roltrappen

Wiish bouwt roltrappen en rolpaden voor openbare en commerciële gebouwen of winkelcentra. Ze zorgen voor een vlotte en veilige doorstroming van iedere mensenmassa. Duurzaam, energiezuinig en gebruiksvriendelijk. De roltrappen worden voorzien van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. Het design wordt altijd afgestemd op de architectuur van het gebouw.

foto

Trapliften

Bij het bouwen en installeren van trapliften, denken we vooral aan gebruiksgemak en ergonomie. We houden hierbij rekening met de voorschriften en adviezen van dokters en kinesisten. Onze trapliften kunnen op maat van elke woonsituatie gebouwd worden, zowel voor rechte trappen als trappen met een bocht. Waar je ook moet zijn, met een traplift van Wiish zit je veilig.

foto

Hefplatformen

De industriële liftoplossingen van Wiish leveren betrouwbare prestaties in de gebouwen van de meest uiteenlopende sectoren. Onze hydraulische hefplatformen kunnen met talrijke opties en voor elke hefcapaciteit gebouwd worden. We houden hierbij steeds rekening met alle normen en richtlijnen. Dankzij onze hoogwaardige, vooruitstrevende technologie zijn de hefplatformen van Wiish kostenefficiënt, uiterst betrouwbaar en kwalitatief ongeëvenaard.

foto

Beddenliften

Onze beddenliften voor zorginstellingen zijn veilig en comfortabel. Bij deze liften zijn de grote ruimte voor het in- en uitrijden, de stootbestendigheid en de nauwkeurigheid bij het stoppen cruciaal. In een Wiish lift kunnen de patiënten van een ziekenhuis of zorginstelling - letterlijk - op beide oren slapen.

foto

Horecaliften

Een snelle en betrouwbare lift tussen keuken en restaurant garandeert een gestroomlijnde bevoorrading en bediening in je horecazaak. We houden rekening met alle normen en voorschriften van de horecasector.

foto

Liften voor mindervaliden

Voor een vlotte toegankelijkheid van openbare gebouwen biedt Wiish een breed gamma aan specifieke toepassingen. Bij het ontwerp van deze rolstoelliften staan ergonomie en gebruiksgemak centraal.

Dankzij onze gespecialiseerde oplossingen wordt uw gebouw toegankelijk voor iedereen. Veilig, comfortabel en betrouwbaar. Dag in, dag uit.

foto

Maritieme sector

Wiish levert gespecialiseerde oplossingen voor boten. De duurzame materialen van onze liftinstallaties voldoen aan de strenge eisen en normen van de zeevaart. Onze toonaangevende technologie garandeert een gestroomlijnde verbinding voor je goederen en personeel op schepen, jachten, etc. ...

Samenwerken?